02 oktober 2010

Faderskap-Väla-IKEA-spjälsäng

Efter jobb igår åkte vi och handlade lite mat, det var lite tomt här hemma. :P Efter det så skulle vi till familjerätten och skriva på faderskaps- och gemensamvårdnad pappret. Vi trodde det skulle ta långt tid, eftersom man har hört många pratat om att de ska förhöra en och liknande. Det tog ca fem minuter :) Skönt att det är klart nu, så slipper vi det sen efter förlossningen.

Vi besökte också Väla, där vi köpte Vincents namngivningspresent, och IKEA, där vi köpte en låda att ha under sängen. Som visade sig vara för hög för sängen när vi kom hem. :P

Jag har inte råkat ut för så många otrevliga och okunniga människor på IKEA förut men igår så var nog hela det gänget inne och jobbade.
Vi ville ha en låda med hjul på som vi kunde ha under sängen, fast vi hittade ingen och frågade dem om de hade någon sådan låda. Först så hade de inte det, sen hade de sådana fast där uppe på sovrumsavdelningen. Så det var bara att traska upp igen. Väl där hade det inga plastlådor med hjul, utan vi blev då skickade till garderobsavdelningen. De hade då en låda där, som man egentligen har i garderoben, som man kan sätta hjul på. Den tyckte vi om så det ville vi ha. Den skulle vi då hämta på tag-själv-lagret. Hjulen till lådan skulle finnas på spara&förvara. Vi gick ner igen till spara&förvara och hittade inga hjul. Vi frågade då igen och då sa de att de inte hade sådana hjul här utan på tag-själv-lagret. Jaha?!, men vart då någonstans? Det finns ju några hyllor där. Det visste han inte så vi fick fråga någon annan som sa att de hjulen fanns på byten&återköp.

Vi gick och tog lådan och betalade, då visade sig att hjulen inte alls fanns på byten&återköp utan på spara&förvara ändå.
Vet ni vad? Vi struntade i dessa hjulen!

Inte nog med att ingen visste någonting utan de var så otrevliga varje gång vi frågade. Usch! Jag gillade inte alls IKEA igår.


Nu när jag ändå är inne på IKEA-ämnet så tänkte jag bara berätta att vi(eller Rickard) monterade upp spjälsängen igår. Nelzon hjälpte också till lite, men lade sig ner och sov lite senare. :P

Nu ska jag bege mig till jobb. Börjar 10 slutar 10.

Tjiing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar