12 oktober 2009

Hos Vetrinären och lägenhets titt

Det gick bra hos veterinären idag. Jag har ju varit rätt orolig för Nelzons del, för att han har kräkt och varit allmänt dålig nu sista veckan. Antagligen behöver vi bara öka dosen kortison till en tablett om dagen istället för en tablett varannan dag. Han sa att det var vanligt att man reagerade såhär om dosen var för låg. Nelzon har också gått ner ännu mer i vikt, men veterinären tyckte inte det var konstigt med tanke på att hans mage och tarm inte stabiliserats än. Så det känns ju skönt att det inte var så ovanligt att man reagerade såhär. Vi ska på återbesök om ca 2 månader igen. Så nu får vi hoppas att han håller sig frisk.

Vi tittade ju också på en lägenhet på Maria Park idag. Lägenheten var jätte fin och området var jätte fint, men den var för liten. Egentligen var lägenheten i sig inte för liten, den är större än den vi har nu, men rummen var för små. Det kändes inte som om vi skulle få plats med våra saker. Så vi kommer tacka nej till den. Synd! för jag gillade den annars, men det kommer ju fler erbjudande.

Har också varit en sväng inom Anna och Andreas, där vi(mest jag) lekte och kelade med deras katter. Kisse gömde sig mest men Xider var väldigt leksen. :)




Nu ska vi börja på maten, idag blir det något enkelt som Tonfisklåda. Vi är helt slut nu efter att ha åkt runder hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar