06 september 2009

God mat och Goda drinkar :)

Jobb hela dagen igår, från 10 igår morse till 10 idag. Det som är bra med att man jobbar så långa pass är att man är ledig längre sen!

Vi hade jätte trevligt i fredags föresten. Var hemma hos Anna och Andreas där de bjöd på väldigt god mat och goda drinkar. :)
Detta slutade självklart i utgång. Vi gick först till Harrys där vi tog någon cider och en Mariannesnaps :P , men där var rätt lite folk så jag och Anna drog vidare till Tempel. Tänkte att vi nu skulle få se hur de renoverat där nere, eftersom de inte hade öppet där sist. Det blev en stor besvikelse, såg ju precis ut som innan och sen var där bara en massa konstigt folk med konstiga kläder. Så den visiten blev inte långvarig. Återvände till Harrys igen, men stannade inte där så länge utan vi åkte hem istället. Innan vi åkte hem satt vi och funderade på hur vi skulle smuggla med oss en ishink ut från Harrys. Vi hade lite olika planer men de sprack när det började dyka upp en massa poliser.
Med eller utan ishink hade jag iallafall en trevlig kväll :)


Piggelin drink med snoppsugrör

Idag ska mina syskon fira sina födelsedagar(17 och 20) ihop, så vi ska dit vid 16 tiden. Ska bli kul att träffa släkten, man gör nästan aldrig det numera.
Men nu ska jag gå och äta frukost!

Hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar